Healing environment in ziekenhuizen

Onze biodynamische verlichting maakt het verschil op de intensive care én bij verder herstel en revalidatie. Patiënten die op een intensive care verblijven zijn vaak verward, gedesoriënteerd, weten niet waar ze zijn en of het dag of nacht is. Onze biodynamische verlichting stimuleert dan het natuurlijke dag- en nachtritme. Dit beïnvloedt het slaappatroon positief waardoor de patiënten een betere nachtrust krijgen. En patiënten die beter slapen zijn meer uitgerust, minder verward en sneller toe aan hun revalidatie. Biodynamisch licht draagt ook bij aan een snellere genezing van patiënten.

Traditionele, kunstmatige verlichting heeft ongezonde effecten op medewerkers in de nachtdienst. Met onze biodynamische verlichting voorkomt u die. Onze oplossingen zorgen voor het ideale licht om ’s nachts bij te werken.

GERELATEERDe artikelen

BREEAM-NL-In-Use-en-WELL

Het beoordelen van gezondheid en welzijn bij gebouwen

Mede door de intrede van de WELL Building Standard (WELL) in Nederland is er in toenemende mate aandacht voor de effecten van gebouwen op de menselijke gezondheid. Zowel BREEAM als WELL onderschrijven het belang van gezonde gebouwen.

Read More
1RGG5937

Neem gezondheid mee in businesscase kantoren

‘Als je een huurder van een kantoorpand kunt overtuigen dat het betreffende pand de productiviteit verhoogt van de mensen die er gaan werken, kan dat de klant over de streep trekken. Betrek gezondheid daarom bij de businesscase.’

Read More
naar-een-gezond-gebouw-met-WELL_DEF

Naar een gezond gebouw

De vraag naar gezonde en comfortabele gebouwen neemt toe. Volgens PriceWaterhouseCoopers1 bepalen ‘stenen en locatie’ straks niet meer de prijs van toekomstige gebouwen, maar zal de prijs bepaald worden door flexibiliteit, bruikbaarheid en kwaliteit van de huisvesting.

Read More